TENTANG US

Plastik Baoerxi

Shijiazhuang Baoerxi Plastik Products Co, Ltd minangka pabrikan profesional produk bahan busa wiwit taun 1998.

Kita duwe teknologi lan peralatan pangolahan canggih, produk kita kalebu PE, EVA, EPDM, NBR / PVC lan macem-macem jinis mat olahraga warna. Kita duwe luwih saka 40 gaya bantalan lutut, sing populer ing Eropa, Asia Tenggara, Amerika Lor lan Timur Tengah, lan liya-liyane digunakake ing perawatan otomotif, konstruksi, welding, elektronik, olahraga, taman lan aplikasi industri liyane.

  • index-about

WARNA PELAWAN Warta

Komentar babagan media

Kneeler kebon paling apik

Tumindak ngolah kebon kalebu akeh ngeduk lan ngepit lan nemplek ing lemah, biasane kanggo mbusak suket utawa slamet pesky. Asring paling apik kanggo b ...

Best garden kneelers
  • Kneeler kebon paling apik

    Tumindak ngolah kebon kalebu akeh ngeduk lan ngepit lan nemplek ing lemah, biasane kanggo mbusak suket utawa slamet pesky. Paling asring dadi cedhak karo tumindak, sing ateges sampeyan bakal asring kondu ...

  • protektor tutup lutut

    Cepet velcro kanthi aman tegese bantalan swish iki nempel ing lutut sampeyan kaya udang neoprene. Penetakan diwenehake dening umpluk memori sing kandel sing nyedhiyakake perlindungan lutut sing apik, lan bolongan sing dipotong ing ndhuwur dhengkul menehi keluwesan sing cukup, nalika ngidini v ...

  • Tilam lan bantalan umume 2018

    Tidur lan tikar sing paling apik nglindhungi saka lantai sing adhem, reged nalika nindakake mobil DIY. Sampeyan bisa ngirit dhuwit kanthi nindakake valet lan kerja dhewe ing mobil, nanging bisa mes ...