Babagan Kita

TENTANG US

about

Shijiazhuang Baoerxi Plastik Products Co, Ltd minangka pabrikan profesional produk bahan busa wiwit taun 1998.

Kita duwe teknologi lan peralatan pangolahan majeng, produk kalebu PE, EVA, EPDM, NBR / PVC lan macem-macem jinis mat olahraga warna. Kita duwe luwih saka 40 gaya bantalan lutut, sing populer ing Eropa, Asia Tenggara, Amerika Lor lan Timur Tengah, lan liya-liyane digunakake ing perawatan otomotif, konstruksi, welding, elektronik, olahraga, taman lan aplikasi industri liyane.

Kanggo nyukupi syarat pasar, kita wis nggawe bantalan lutut EVA (celonone nganggo pakean klambi), bata yoga, tikar yoga yoga, tilas lempung ruangan, taman lan tikar lutut mobil lan produk adesif.

"Kualitas produk sing apik banget, kesadaran kerjasama sing tulus, reputasi perusahaan sing apik, layanan efisien cepet" minangka filsafat bisnis perusahaan kita.

Tujuan sing tetep kanggo kita yaiku kanggo ngatur macem-macem produk busa plastik, kanggo para pelanggan kanthi rega cukup lan kualitas sing paling apik. Sincerely welcome kabeh kanca kanggo netepake hubungan bisnis jangka panjang karo perusahaan kita.