Hubungi Kita

Shijiazhuang Baoerxi Plastik Products Co, ltd.

Alamat

Zona industri Teknologi Tinggi, Shijiazhuang Hebei, China

E-mail

wonderlead@vip.163.com
ID Skype: Wonderlead
Wechat ID: wd82083479

Telpon

Tel: +86 311 8432 2728
Telpon Ponsel: +86 13785209807
                           +86 15373877277

Jam

Senin-Minggu 24 Jam sawayah-wayah

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita