EVA busa busa kneeling pad

Keterangan Singkat:

EVA busa busa kneeling pad


Detail Produk

Tags Product

LAYAN KANGGO NGGO ING ING NGGALKEJAWA - Digawe nganggo tutup busa EVA berkualitas tinggi ergonomis 0.5 inci kanggo nggulung lutut lan nglindhungi permukaan supaya ora bisa digores, bantalan iki cukup kanggo kerja nyata nanging cukup entheng sampeyan bakal ngerti sampeyan ngerti ngagem dheweke.

FITUR SANGGO TANPA PINCH - Konten kanggo nyandhang nganggo tali neoprene sing fleksibel lan lentur. Kandhang kasebut tetep ing papan kanthi kepenak lan aman tanpa keganggu ing sikilmu.

Gampang UNTUK PUTE ING ING LAN TAKE - Kanthi prasaja kanggo nyetel tali velcro, sampeyan bisa cepet ngilangi padhang utawa cepet. Ora ana buckles utawa angel ngatur penutupan daur ulang.

SAFE UNTUK GAMPANG INDOOR lan OUTDOOR - Cocog kanggo kneeling nalika ngresiki lantai, kebon, lukisan, yoga, lan liya-liyane. Ninggang pelindung tahan abrasion nyegah nyegah mudhun ing permukaan sing lancar lan ngerelasi lantai sampeyan.

Kanthi tepat, SATU SAIZ SUKU - Digunakake kanggo kalorone lanang lan wadon, tali velcro kanthi gampang supaya meh lutut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita