Bantalan lutut tahan tahan AC sing berkualitas tinggi

Keterangan Singkat:

Klambi ACA Kneepads kanggo Celana Pakaryan

Pinggang lutut Eva kanggo kneelet kerja kanggo celonone pakaryan genouillere pangayoman lutut sing bisa dicopot nganggo bantalan lutut nganggo sendhi, Desain Artikulasi mbengkongake lan pindhah karo sampeyan kanthi gampang mobilitas. -Bangun kanthi padding EVA unggul kanthi angel kanggo pangayoman ditambahake. -Pencar sing bisa dicopot fleksibel gampang menyang kanthong lutut khusus kanggo celonone lan celengan.


Detail Produk

Tags Product

EVA foam knee pads CE standard banner

High quality durable waterproof EVA knee pads1

High quality durable waterproof EVA knee pads2

High quality durable waterproof EVA knee pads3

High quality durable waterproof EVA knee pads4

EVA foam knee pads CE standard 5

EVA foam knee pads CE standard 6

EVA foam knee pads CE standard 7

Safety workwear knee pads for work pants

Safety workwear knee pads for work pants1 (1)

Safety workwear knee pads for work pants2

Safety workwear knee pads for work pants3

● Dirancang kanggo Cocog Celana Pakaryan Multi Poket Paling WorkWear.
● 100% pangayoman efektif.
● Ngindhari karusakan kanthi ora sengaja.
● Digawe saka 100% poliethelin.
● Desain Ergonomis sing Nyaman.
● Minangka syarat.

Ora. Item Tes Unit Standar Asil Tes  

Cathetan

1. Kapadhetan lumahing Kg / m3 ≥40 44  
2. Kekuwatan Tensile MPa ≥0.45 0,47  
3. Elongasi ing istirahat % 5.200 220  
4. Kekuwatan luh N / cm ≥6 7.6  
5. Kekuwatan komprési (50%) MPa ≥182 184  
6. Kompresi set (50%) % ≤2.2 2.0  
7. EVA atose  

25

25  
8 70 ° C L x W x T  

≤3

1/1/1  
9. -25 ° CL x W x T  

≤0.6

0,2 / 0.2 / 0.2  
10. Penyerapan banyu g / m3 ≤0.006 0,001  
11. Konduktivitas termal W / mK ≤0.040 0,036  

1. Digunakake nalika gaweyan melu kneeling
2. Kuwat, Hard Wear lan Fleksibel
3. Dirancang supaya bisa dipakai karo Celana Pad Knee Pad
4. Entheng lan Nyaman
5. Digawe saka tekanan nyerep umpluk
6. Pad ukuran lutut ukuran standar, cocog kanggo celana pad padut lutut

Layanan Kita
Dhukungan Teknis -
Tim teknis sing wis berpengalaman, supaya menehi saran babagan pilihan paling apik kanggo pad lan lutut EVA sing paling apik, kanggo mbantu sampeyan nambah resep, biaya lan proses saiki.

Jaminan Kualitas-
Nggawe sistem jaminan kualitas akreditasi lan negara fasilitas produksi seni, kanggo njamin kualitas lan safety produk; Uga duwe protokol QA lan traceabilitysystem, supaya saben klompok produk ditelusuri.

Logistik—
Tim logistik profesional kanggo nggawe kita ngaktifake jadwal lan tujuan sing wis disepakati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita