Griya kerja EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi

Keterangan Singkat:

 Griya kerja EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi


Detail Produk

Tags Product

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-1

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-2

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-3

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-4

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-5

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-6

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-7

Housework EVA Mat Gardening Mat Kneeler Knee Guard Pad Cushi-8

Grosir lingkungan tanpa slip TPE mat olahraga mat

Gawe Gawe Bageyan Kerja
Desain konsep Konsep anyar
Pad Guard Kneeler
Gunakake macem-macem karya ing omah, gaurdening, camping lan lsp.
EVA Material
Werna-biru, kuning, pin utawa warna apa sing disenengi
Werna-biru, kuning, pin utawa warna apa sing disenengi

Materi EVA
MOQ 500 Potongan
Werna Selaras
Ukuran 45 * 28 * 3.8cm, utawa disesuaikan
Kekandelan 38mm
Bobot 350g
Penyerapan banyu < 0,01%
Persentasi Kontraksi 1,5% ~ 5.0%
Kekuwatan Tensile (81 ~ 130) MPa
Nyithak Layar sutra, Transfer Panas
Sertifikasi 6P / 16P / EN71 / REACH / UV
Keuntungan Tahan kelembapan, bobot entheng, portabel
Werna warna lan tekstur beda
Eco-banyu, Bukti-banyu, Ora sliwet, Nontoxic
 

Layanan Kita
Dhukungan Teknis -
Tim teknis sing wis berpengalaman, supaya menehi saran babagan pilihan paling apik kanggo pad lan lutut EVA sing paling apik, kanggo mbantu sampeyan nambah resep, biaya lan proses saiki.

Jaminan Kualitas-
Nggawe sistem jaminan kualitas akreditasi lan negara fasilitas produksi seni, kanggo njamin kualitas lan safety produk; Uga duwe protokol QA lan traceabilitysystem, supaya saben klompok produk ditelusuri.

Logistik—
Tim logistik profesional kanggo nggawe kita ngaktifake jadwal lan tujuan sing wis disepakati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk