Kneeler kebon paling apik

Tumindak ngolah kebon kalebu akeh ngeduk lan ngepit lan nemplek ing lemah, biasane kanggo mbusak suket utawa slamet pesky. Paling asring dadi cedhak karo tumindak, sing artine sampeyan asring mbutuhake tugas taman ing kabeh kaping papat. Sendi lutut lawas ora apike banget kanggo paukuman kaya ngono, utamane yen lemah sing digunakake sampeyan ora rata, udan utawa watu, lan ora ana sing nyengsemake kaya ngalahake kerikil sing landhep (tanpa cacat sing ora cetha) .

Kanggo kebon berkembar sing kurang apik (ora kanggo nglindhungi clono dowo saka reregetan bumi) iku kuli sing sampeyan butuhake, lan kita wis nyoba paling apik, kalebu loro-lorone lutut mandiri lan kneepads. Kanggo nyuda lutut, kita Nyaranake kneeler sing nyedhiyakake pangayoman apik, tahan lama lan tetep apik sawise dina kerja keras ing lemah.

Kneeler berbentuk busa iki murah kaya Kripik. Iki sentuhan ing sisih tipis, nduwe desain dhasar sing ora pati cetho (katon kaya irisan roti ijo), nanging nindakake proyek sing apik kanggo nggegirake sampeyan nalika ngalahake lemah, mesthi ora bisa saingan kenyamanan opsi pricier ing dhaptar iki. Cukup ngresiki lan nduweni gagang sing bisa digunakake nalika sampeyan lagi ngambah kebon. Tembung ing bungkusan nyatakake yen "ora digunakake minangka piranti ngambang", supaya ujar kucing sampeyan nggunakake kneeler iki minangka kolam blumbang.

Best garden kneelers4

Best garden kneelers01
Best garden kneelers
Best garden kneelers03

Iki minangka nilai sing apik, lungguh curvaceous kanthi padding tebal sing mewah sing ngidini akeh ruangan kanggo maneuvers lutut. Sawise udan deres, sido mandhuwur kita garing kanthi cepet, siap kanggo tumindak ruangan liyane. Digawe saka busa EVA, ditutupi neoprene anti banyu, uga entheng, supaya sampeyan bisa gampang ngliwati kebon sampeyan kanggo kebon kebon sampeyan yen telpon muncul. Tamanistis sing sadar kanthi modis bakal kepenak yen ngerti kneeler iki ana pitung warna, saka slate abu-abu nganti jambon panas.


Wektu kirim: Mei-11-2020