protektor tutup lutut

Cepet velcro kanthi aman tegese bantalan swish iki nempel ing lutut sampeyan kaya udang neoprene. Penetasan diwenehake kanthi busa memori sing kandel sing nyedhiyakake perlindungan lutut sing apik, lan bolongan sing dipotong ing ndhuwur dhengkul menehi keluwesan sing cukup, nalika ngidini ventilasi sing dibutuhake supaya nyegah sikil ora masak nalika ngolah kebon kebon. Plor anti banyu iki entheng entheng - gampang lali yen sampeyan nganggo mau, elinga mriksa sadurunge mriksa menyang pabrik kita. Kasedhiya nganggo warna abang, ijo, biru lan pirus.

knee cap protector

Wektu kirim: Mei-11-2020