Bantalan lutut safety safety kanggo celonone kerja

Keterangan Singkat:

Kneepads Workwear Kanggo Celana Pakaryan

Pinggang lutut Eva kanggo kneelet kerja kanggo celonone pakaryan genouillere pangayoman lutut sing bisa dicopot nganggo bantalan lutut nganggo sendhi, Desain Artikulasi mbengkongake lan pindhah karo sampeyan kanthi gampang mobilitas. -Bangun kanthi padding EVA unggul kanthi angel kanggo pangayoman ditambahake. -Pencar sing bisa dicopot fleksibel gampang menyang kanthong lutut khusus kanggo celonone lan celengan. 


Detail Produk

Tags Product

banner

eva03

eva5

 

eva6

eva7

eva-kneepads

 

 

eva-kneepads3

eva kneepads5

Safety workwear knee pads for work pants

Safety workwear knee pads for work pants1 (1)

Safety workwear knee pads for work pants2

Safety workwear knee pads for work pants3

Dirancang kanggo Cocokake Celana Pakaryan Multi Pocket Paling WorkWear.
100% pangayoman efektif.
Nganggo karusakan kanthi ora sengaja.
Digawe saka 100% poliethelin.
Desain Ergonomis sing Nyaman.
Minangka syarat.

Ora. Item Tes Unit Standar Asil Tes  

Cathetan

1. Kapadhetan lumahing Kg / m3 ≥40 44  
2. Kekuwatan Tensile MPa ≥0.45 0,47  
3. Elongasi ing istirahat % 5.200 220  
4. Kekuwatan luh N / cm ≥6 7.6  
5. Kekuwatan komprési (50%) MPa ≥182 184  
6. Kompresi set (50%) % ≤2.2 2.0  
7. EVA atose  

25

25  
8 70 ° C L x W x T  

≤3

1/1/1  
9. -25 ° CL x W x T  

≤0.6

0,2 / 0.2 / 0.2  
10. Penyerapan banyu g / m3 ≤0.006 0,001  
11. Konduktivitas termal W / mK ≤0.040 0,036

Digunakake nalika pakaryan sampeyan kalebu kneeling
Kuwat, Hard Hard lan Fleksibel
Dirancang supaya bisa dipakai karo Celana Pad karo Lutut Pad
Entheng lan Nyaman
Digawe saka tekanan nyerep umpluk
Pad dhengkul ukuran standar, cocog karo celana pad pad padhang lutut

Layanan Kita

Dhukungan Teknis -
Tim teknis sing wis pengalaman, kanggo menehi saran babagan sing paling apik pilihan bantalan lan solusi lutut EVA, kanggo mbantu sampeyan nambah resep, biaya lan pangolahan saiki.

Jaminan Kualitas-
Nggawe sistem jaminan kualitas akreditasi lan negara  fasilitas produksi seni, kanggo njamin kualitas lan safety produk; Uga duwe protokol QA lan traceabilitysystem, supaya saben kelompok produk traceable.

Logistik—
Tim logistik profesional kanggo nggawe kita bisa ngirim barang sampeyan jadwal tepat lan tujuane setuju.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita