Blok Yoga

Keterangan Singkat:

 Blok Yoga


Detail Produk

Tags Product

Yoga Block1

Yoga Block2

Yoga Block3

Yoga Block4

Yoga Block5

Yoga Block6

Yoga Block7

Yoga Block8

Yoga Block9

Yoga Block10

Yoga Block11

Yoga Block12

Yoga Brick minangka bahan EVA sing ramah lingkungan. Wis lulus CE, Jupuk Sertifikasi.

Kita duwe teknologi produksi diwasa sing stabil, rega uga mupangate.

Pasokan utama menyang AS lan Eropa.

Item Produk
Grosir Kualitas Grosir China 3 ″ x6 ″ x9 ″ Bloke Foam Blok Kanggo Yoga
Dhewe
EVA Foam
Werna
Werna Custom ing buku pantone
Ukuran
3 * 6 * 9 utawa 4 * 6 * 9 inci
Proses logo
Layar sutra, Ukiran laser
Kapadhetan
110g / cm3,170g / cm3, Miturut panjaluk kasebut
Keuntungan
Eco-banyu, Bukti-banyu, Ora slir, Nontoxic, Nyaman

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita